Navštíveno 1510x

25.09.2008, 20:40 |
All Před pár dny jsem si na doma objednal a koupil Harmani Kardoni HK 970 a HD 970 byl jsem trochu zklamaný když zesíku nehrála pravá strana. Vyzkoušel jsem všechny alternativy abych se ujistil, že vada je opravdu v zesilovači a kontaktoval prodejce. Ten se choval seriózně a zesilovač mi vyměnil. Strany hrály obě ale nefungoval displej. Už jsem nevěřil modelu a tak jsem po dohodě s prodejcem obdržel vyšší model HK 980. Říkal jsem si: "Do třetice všeho dobrého." To ovšem asi neplatí vždy. HK 980 nereagoval na dálkové ovládání přičemž CD přehrávač HD 970 reagoval bezvadně. Ztratil jsem s HK trpělivost a objednal Cambridge Audio Azur 640. Mám je doma asi deset hodin a zatím jsem nenašel chybu. Dlužno dodat, že všechny přístroje byly nové a že na HK bylo napsáno (latinkou) Made In R.P.C. Nebudu dělat závěry a jen se zeptám. Je tohle náhoda?
P.S. Celé mě to stálo na telefonátech a poštovném při několikatýdenních výměnách asi 700,- kaček.

25.09.2008, 20:48 |
LadaN To si měl dobrého smolíka pacholíka, normální to není ani u P.R.C.
Jen poslední dobou je všechno jen tak na chvilku a pak s tím do koše.
asi to byly všechno kusy z páteční odpolední, kdy praskla i ta poslední 20W žárovka co osvětlovala vnitřek montážní haly:-)
R.P.C. a hifi? To je jako balada o kočce a myši.
Můj názor 30 let aktivního hifisty. Ale jsou výjimky, které potvrzují pravidlo:-))
Čína má ještě veeelkééé rezervy v kvalitě.

26.09.2008, 07:16 |
hanzz Nepíšeš, kde sis jej objednal, ale předpokládám, že v nějakým i-obchodu. Sice se nejedná o žádný high end za hromadu peněz, ale i tak bych takový věci kupoval v kamenným krámu, kde bych si ty komponenty osobně odzkoušel...
Navíc by jsi zjistil, že je to Čína :)
Nakonec to, že má něco EISU ještě nic neznamená...

26.09.2008, 11:29 |
clown budte radi, ze to neni CZ .., bo vy byste za 50 kc/hodiny nedelali ..
:o)